Γκερντ Μίλερ / BNSports.gr - Ο Ασημάκης Χατζηνικολάου στο BN Sports για ... / Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά :

Γκερντ Μίλερ / BNSports.gr - Ο Ασημάκης Χατζηνικολάου στο BN Sports για ... / Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά :. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ.

Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Χατ-τρικ, 31 γκολ και "αγγίζει" το θρυλικό ρεκόρ του ...
Χατ-τρικ, 31 γκολ και "αγγίζει" το θρυλικό ρεκόρ του ... from www.kerkida.net
Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ.

Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.

Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό.

Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ...
Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ... from i0.wp.com
Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45.

Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου.

Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα.

Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου.

Γκερντ Μίλερ - TheCaller
Γκερντ Μίλερ - TheCaller from thecaller.gr
Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ.

Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας.